LANGTIDSLEJE


Villa Kaslan ligger midt mellem grønne marker med dadelpalmer, bananplantager og sukkerrør. Vi er på Vestbredden af Luxor, lidt uden for den lille landsby El Jorf.   Udover de to lejligheder, omfatter ejendommen en udendørs pool, en tagterrasse med udsigt 360 ° grader rundt og en gårdsplads. Alle faciliteter er delvist overdækket og til rådighed for alle vores kunder.   Hvad mere er, i umiddelbar nærhed af lejligheden vil du finde de fleste af de arkæologiske udgravninger, der har gjort Egypten berømt i hele verden. Kongernes Dal, Adelsgravene, Medinet Habu, Ramesseum, Hatshepsut Tempel og mange, mange flere.  
 
Villa Kaslan

Villa Kaslan ligger midt mellem grønne marker med dadelpalmer, bananplantager og sukkerrør. Vi er på Vestbredden af Luxor, lidt uden for den lille landsby El Jorf. Et par minutter i bil, og du ankommer i landsbyen El Gezira med butikker til dine daglige behov og dens færge til Luxor med en masse butikker, apoteker, restauranter, markeder og internet butikker.

Hvad mere er, i umiddelbar nærhed af lejligheden vil du finde de fleste af de arkæologiske udgravninger, der har gjort Egypten berømt i hele verden. Kongernes Dal, Adelsgravene, Medinet Habu, Ramesseum, Hatshepsut Tempel og mange, mange flere.
 
Udover de to lejligheder, omfatter ejendommen en udendørs pool, en tagterrasse med udsigt 360 ° grader rundt og en gårdsplads. Alle faciliteter er delvist overdækket og til rådighed for alle vores kunder.
For at sikre dit privatliv, er hele området (500 m2) omgivet af en mur. Derfor kan det indre af ejendommen kun ses af beboerne i de to lejligheder.

For begge lejligheder:
Satellit-tv, Wi-Fi til rådighed, Pool eller snooker.
Køkken med kedel, komfur, køleskab, gryder og pander
Sengelinned og håndklæder er forudsat.
Vi tilbyder afhentning i lufthavnen eller ved stationen for en lille ekstra pris.
 
 
    Lejligheden med 1 soveværelse ligger i stueetagen i Villa Kaslan. Den har en stor åben stue og spisestue med køkken, et soveværelse med en-suite badeværelse og en stor terrasse i hele husets længde med udsigt til poolen.   Lejligheden med 1 soveværelse ligger i stueetagen i Villa Kaslan. Den har en stor åben stue og spisestue med køkken, et soveværelse med en-suite badeværelse og en stor terrasse i hele husets længde med udsigt til poolen.
 
Lejlighed stuen, 1 soveværelse

Lejligheden med 1 soveværelse ligger i stueetagen i Villa Kaslan. Den har en stor åben stue og spisestue med køkken, et soveværelse med en-suite badeværelse og en stor terrasse i hele husets længde med udsigt til poolen.
Pris: 3300 LE (365 Euro) pr måned
 
Lejligheden med 2 soveværelser ligger på første sal i Villa Kaslan. Den har en stor åben stue og spisestue med køkken, to soveværelser med balkon samt to badeværelser, hvoraf den ene er en-suite. Desuden er der en stor terrasse i hele husets længde med en fantastisk udsigt, Lejligheden med 2 soveværelser ligger på første sal i Villa Kaslan. Den har en stor åben stue og spisestue med køkken, to soveværelser med balkon samt to badeværelser, hvoraf den ene er en-suite. Desuden er der en stor terrasse i hele husets længde med en fantastisk udsigt, For begge lejligheder: Satellit-tv, Wi-Fi til rådighed, Pool eller snooker. Lejligheden med 2 soveværelser ligger på første sal i Villa Kaslan. Den har en stor åben stue og spisestue med køkken, to soveværelser med balkon samt to badeværelser, hvoraf den ene er en-suite. Desuden er der en stor terrasse i hele husets længde med en fantastisk udsigt,
 
Lejlighed 1. sal, 2 soveværelser

Lejligheden med 2 soveværelser ligger på første sal i Villa Kaslan. Den har en stor åben stue og spisestue med køkken, to soveværelser med balkon samt to badeværelser, hvoraf den ene er en-suite. Desuden er der en stor terrasse i hele husets længde med en fantastisk udsigt,
Pris: 3850 LE (430 Euro) pr måned
 

 
 
Habu Village, unik lejlighed

Beliggenhed tæt på Medinet Habu, Habu village, Luxor Vest Bred med de fleste af de arkæologiske seværdigheder i Luxor området (Kongernes Dal, Hatshepsuts Tempel og Memnon Kolosserne), et godt udgangspunkt for ture i området og gode forbindelser til Luxor, 8 minutter til færgen eller motorbådene.
Habu har coffee shops og restauranter. I nærheden er der små butikker med dagligvarer som frisk frugt og grøntsager.
Lejligheden på ca. 100 m² med flisegulve ligger på 1. sal i et meget smukt nybygget hus.
Lejligheden har en store lyse stue og open plan, godt indrettet, køkken med gaskomfur, køleskab med fryser og vaskemaskine, desuden bad med fliser og brus samt stort soveværelse. Fra stuen er der udgang til altan med udsigt til sukkerrør, bananer og dadel palmer og i baggrunden bjergene med grave og templer.
Lejligheden er fuldt udstyret og velegnet til langtidsleje.

Pris 2000 £E pr måned ved leje på 1 år eller mere.

 

Ramla Luxor West Bank
Beliggenhed Ramla, Luxor West Bank, stuelejlighed med have.
Lejligheden er fuldt udstyret og har 2 store soveværelser med aircondition, 2 badeværelser efter vestlig standard, stor stue og åbent køkken og vaskemaskine. Alle gulve med fliser. Den dejlige have med overdækket område og den store tagterrasse er fælles for husets lejere.

Pris 2800 £E pr måned ved 1 år eller mere

 

Ramla, Luxor West Bank
Beliggenhed Ramla, Luxor West Bank, 1. sals lejlighed med balkoner. Lejligheden er fuldt udstyret og har 2 store soveværelser med aircondition og udgang til egen balkon, 2 badeværelser efter vestlig standard, stor stue med åbent køkken og vaskemaskine. Alle gulve med fliser. Den dejlige have med overdækket område og den store tagterrasse er fælles for husets lejere.

Pris 2800 £E pr måned ved 1 år eller mere

 
Ramla, Luxor West Bank, lille lejlighed

Beliggenhed Ramla, Luxor West Bank, 2. sals lejlighed med adgang fra den store tagterrasse med dejlig udsigt. Lejligheden er fuldt udstyret og har soveværelse med air condition og separat balkon, bad, køkken og stue. Alle gulve med fliser. Den dejlige have med overdækket område og den store tagterrasse er fælles for husets lejere.

Pris 2000 £LE pr måned ved 1 år eller mere
 

 
Montelleb House - Terrasse
 
Gezira, ny lejlighed, langtidsleje
Beliggenhed i udkanten af Gezira overfor Luxor by.
Lejlighederne, 105 m², er bygget i 2007 og indeholder køkken med spiseplads, gaskomfur og køleskab, bad med badekar og douche, stue og 2 soveværelser. Lejligheden er pænt møbleret og har TV og aircondition. Tagterrassen er indrettet med køkken og bad og er fælles for hele bygningen.

Pris 3000 £E for 1 måned
Pris 2500 £E pr måned ved langtidsleje, 1 år eller mere.